]]>

Arrangement

Advokatbranchens tabu og forandring

Djøf Advokat Akademiet og Kvindelige Jurister inviterer til arrangement om mental trivsel, fleksibilitet og bedre balance mellem arbejds- og privatliv.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Advokat Akademiet og Kvindelige Jurister inviterer i samarbejde med Djøf Advokat til en spændende, faglig og social aften, hvor vi sætter fokus på advokatbranchens tabu.
Og vi ønsker at sikre større åbenhed omkring de tabubelagte emner, da dette er et vigtigt skridt i retningen af at sikre sundere arbejdsmiljø i branchen.

Hvis du overvejer en karriere i advokatbranchen, så meld dig til, for hvis branchen fortsat skal kunne tiltrække og fastholde talenter og arbejdskraft, skal der ske en ændring af forholdene på arbejdspladserne. Det vil vi gerne sætte fokus på med dette arrangement.

Arrangementet består af en række spændende talks, hvor du blandt andre kan møde Executive Coach Mikkel Severin, som med stort kendskab til branchen vil deltage i debatten, når en paneldebat med prominente ansigter inden for branchen sætter fokus på advokaternes tabu, og hvad der skal til for at skabe forandring. Her kan du også møde Rasmus Thingholm, formand for Djøf Advokat og Anne Katrine Schjønning, Head of Molt Wengel.

Baggrunden er den årlige rapport 'Fremtidens Jurist' fra Karnov Group og Djøf Advokat, som har undersøgt vilkårene i branchen. Det handler om de udfordringer, som advokatbranchen har med mental trivsel, fleksibilitet og bedre balance mellem arbejds- og privatliv. Rapporten viser blandt andet, at den mentale trivsel er under stort pres blandt jurister i hele Skandinavien. 

Hvem kan deltage

Arrangementet er åbent for jurastuderende på 3. år af bacheloren eller på kandidaten, og du skal være medlem af Djøf eller medlem af Kvindelige Jurister.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Kvindelige Jurister


Se alle