]]>

Arrangement

Advokaternes tabu - tid til forandring

Djøf Advokat, Karnov Group, Danske Advokater og Advokatsamfundet inviterer til debatarrangement om mental trivsel og behovet for fleksibilitet i arbejdslivet.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Den danske advokatbranche er et attraktivt arbejdsmarked for mange af Djøf Advokats medlemmer. Branchen er kendetegnet ved høj faglighed, skarp konkurrence og et tilsvarende højt arbejdstempo. Mange unge advokater og advokatfuldmægtige vil gerne gøre en forskel i jobbet, udvikle sig og blive endnu dygtigere til jobbet.

Senest har rapporten ’Fremtidens Jurist 2022’, som er udarbejdet af Djøf Advokat og Karnov Group, vist, at det høje arbejdspres ikke er uden personlige og arbejdsmæssige konsekvenser, men at det også i høj grad påvirker virksomhedernes muligheder for at rekruttere fremtidens juridiske talenter. 

Mange advokater og fuldmægtige lider af arbejdsrelateret stress, ligesom en stor del efterspørger mere fleksibilitet og bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv for også at kunne bruge tid på andet end deres arbejde. Og flere går sågar med overvejelser om at forlade branchen.

Faktum er, at advokatbranchen står over for en række store arbejdsmæssige udfordringer, som kræver handling her og nu, hvis advokatbranchen fortsat skal være en attraktiv branche.

Derfor inviterer Djøf Advokat i samarbejde med Karnov Group og Advokatrådet til en aften med inspirerende talks og paneldebat, hvor der åbent og ærligt bliver talt om, hvordan vi som samlet branche kan løse tabuerne og udfordringerne med den mentale trivsel og behovet for mere fleksibilitet i arbejdslivet.

Hvem kan deltage

Arrangementet er åbent for alle med beskæftigelse indenfor advokatsektoren.

Vær opmærksom på at arrangementet i København afholdes i Folketeatret, og arrangementet i Aarhus streames live til Bech-Bruun (Aarhus).

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Karnov Group

Advokatsamfundet


Se alle