]]>

Arrangement

AFLYST - Meditation som redskab

Mentorværksted #3

Hvad handler arrangementet om?

Kære mentorer 

 

Vi mærker i øjeblikket en stor interesse for at understøtte og holde den mentale balance i det moderne arbejdsliv og forebygge stress og mistrivsel.? Trivselsdagsordenen hænger godt sammen med baggrunden for og forskning bag compassion . Compassion og self compassion kan være en vej til at skabe trivsel og balance. Dét, vil vi gerne fordybe os i endnu engang i det næste Mentorværksted *, som bliver den 9.3 kl. 17-20 i Djøfs lokaler i Gothersgade. ?  

 

Hvad skal der ske? ?  

Hvorfor er compassion egentlig så interessant for en mentor? – og hvordan agerer du som mentor med compassion ?? ?  

Der er mange måder at gribe samtalen og mentorrollen an på, og på denne workshop vil vi lade os inspirere af hinanden. Vi vil udveksle erfaringer om, hvordan en mentor kan hjælpe en mentee med at ’lindre smerten’ eller det ubehagelige. Det vil sige hjælpe mentee med at rumme at være i det, når arbejdslivet er svært og støtte i de svære valg. Vi vil også dele perspektiver på, hvordan viser virkningen af mere compassion sig (skal det måles?) for den enkelte og rundt om på arbejdspladserne. ? ?  

Formen kommer til at være en faciliteret samtale i både større og mindre grupper. ?  

Programmet følger en uges tid førmentorværkstedet . ?  

Der vil være en sandwich/salat samt drikkevarer til deltagerne.? ?  

Der er begrænset antal pladser.? ?  

 

Tilmelding: Besvar denne mail med et ’ja tak, jeg vil gerne deltage den 9.3’ ?  

*Hvad er Mentorværkstedet? ?  

Mentorværkstedet er en workshop initieret, forberedt og faciliteret på skift af Djøfs egne mentorer. Værkstedet har fokus på at udveksle erfaringer om mentorsamtaler, og dele perspektiver på, hvad der kan understøtte udvikling og handlekraft i 1:1 mentorsamtaler. Vi gør os ikke til eksperter, men deler gerne ud af metoder, erfaringer og baggrundsviden. ?  

 

Hvem kan deltage? ?  

Alle mentorer er velkomne. Du behøver ikke at have deltaget i et af de tidligere Mentorværksteder, hvor vi også har arbejdet med Compassion , men det er en fordel at have baggrundsviden om emnet. Du kan forberede dig ved at læse/lytte til:? ?  

Lyt: Du kan lytte dig til at forstå baggrunden for fænomenet compassion i podcasten Hjernen på overarbejde, Episode #1, #2 og #4. Søg den frem i din podcast-app.??? ?  

 

På vegne af Merete, Gitte og Bjørn 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle