]]>

Arrangement

AI og ledelse

På dette arrangement bliver du klogere på AI og ledelse og får inspiration til din ledelsesopgave og rolle som leder med AI og digitalisering.

Hvad handler arrangementet om?

Udviklingen er gået stærkt og hurtigere, end mange organisationer har kunnet være klar med en strategi til. Der findes derfor ikke et komplet billede af, hvilken eller hvor stor værditilvækst AI kan give, men de mange erfaringer, der løbende høstes, gør os klogere hele tiden. 

Algoritmebaserede værktøjer er allerede rullet ind i både offentlige og private virksomheder, hvor de bliver brugt til alt fra at scanne røntgenfotografier til at skrive breve til kunder. 

Det næste bliver bossware-systemer, der understøtter virksomhedernes ledelse og HR. 

Hvad er kernen i lederrollen i forhold til de nye teknologier? Hvad skal jeg som leder være særligt opmærksom på, når vi bruger AI i samspillet med kunder og medarbejdere? 

Mød udviklingsdirektør i Domstolsstyrelsen, Merethe Eckhardt og Per Eeg, forfatter til bogen ’Ledelse i den digitale jungle’.

Djøf sætter fokus på AI

Kunstig intelligens er allerede godt i gang med at revolutionere store dele af samfundet. I løbet af foråret sætter vi fokus på tre aktuelle tematikker vedrørende kunstig intelligens. Her får du perspektiv på, hvad AI kan betyde i forhold til etik og jura, overvågning på arbejdspladsen og ledelse. 

Der er sandwich og vin fra kl. 19 af til de fysiske deltagere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle