]]>

Arrangement

Bæredygtig virksomhed - på lovlig vis

Det er ikke altid nemt at navigere i regler og love som iværksætter. Særligt ikke hvis du arbejder med bæredygtighed. Bliv klogere på regeljunglen og markedsføringsloven og greenwashing

Hvad handler arrangementet om?

Dit forretningskoncept er bæredygtigt og gavner klimaet. Men regler og love kan komme på tværs af dine visioner.

På webinaret her giver to eksperter dig viden om, hvad du skal være særlig opmærksom på for at overholde lovgivningen. Og hvad du gør, hvis du allerede er stødt på forhindringer.

Deltag og få gode råd fra:

Osama Salame fra Erhvervsstyrelsens afdeling Grøn og Ansvarlig Erhvervsudvikling, der hjælper iværksættere med at tolke og overholde de mange regler og love på det grønne område. 

Irene Hvid, der er direktør i virksomheden cApung, som hjælper SMVer godt i gang eller videre med deres bæredygtige omstilling og ESG-rapportering. Få blandt andet tips til de vigtigste ting, du skal huske i forhold til greenwashing, så du ikke kommer i problemer med markedsføringsloven. Og undgår at spænde ben for dig selv. 

Før webinaret kan du sende spørgsmål eller benspænd, du har oplevet med lovgivningen på det grønne område, til Thomas Kantsø på tka@djoef.dk.

Webinaret bliver optaget.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle