]]>

Arrangement

B2B-marketing og burgers

Bliv skarp til B2B-marketing med UNGKOM KBH, Djøf og Cand Talent Management.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

UNGKOM KBH og Djøf er klar med endnu et spændende event. Denne gang har vi teamet op med Cand, som vil dele deres erfaringer med B2B-marketing. Størstedelen af virksomheder agerer på B2B-markedet, og det er derfor vigtigt at have kendskab til det væsentligste ved B2B-marketing.

Til dette arrangement vil du, som studerende, netop få kendskab til B2B-markedet, og hvordan virksomheder markedsfører sig. Stifter og partner i talent management virksomheden Cand, Casper Skjold, vil give teoretisk viden og indblik i virksomheders erfaringer med B2B-marketing fra den virkelige verden. Du vil desuden få viden om og inspiration til, hvordan B2B kan bruges i enten dit nuværende studiejob eller jagten på et job eller en praktikplads.

Tag din ven, kollega eller studiekammerat med under armen til arrangementet med spændende oplæg og bliv klogere på B2B-marketing og alle dets muligheder inden for kommunikation. Du kan nyde mad og drikke under arrangementet, hvor du også kan netværke med de andre deltagere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle