]]>

Arrangement

Besøg udstillingen 'The Cosmos Within'

Inviter dig selv på en indre rejse på udstillingen 'The Cosmos Within' på ARoS.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Lad dig udfordre og rive ud af dit hverdagsbillede med digitale stimulanser og forskellige krav på dig og dine rationelle kompetencer og bliv selvforglemmende og fabulerende en aften i selskab med andre Djøf-medlemmer. 

Vi vil gerne stimulere dig til gennem kunsten at udfolde dine sanser og åbne op for nye måder at se dig selv i forhold til andre måder at forstå nutidens samfund på, som ellers i høj grad defineres af præstationskrav og altomfattende digitale systemer, klimaforandringer og politiske, sociale og religiøse konflikter. 

Derfor har vi på initiativ af et medlem købt billetter til Aros-udstillingen 'The Cosmos Within', som inviterer os besøgende til at sætte spørgsmålstegn ved det rationelle, vestlige samfund og lade tankerne vandre mod alternative billeder af vores forhold til natur og krop.

Din tur rundt i udstillingen inviterer dig til at blive, til at opleve, genkende og forundres, at blive dine sanser bevidst, genkende og bruge de indtryk, du tager med dig derfra som en stimulus til dine egne oplevelse og tanker. 

Kunst skal ikke være noget, men det påvirker os. Så for at deltage skal du ikke andet end at se, være nysgerrig og ville fortabe dig for en stund.

"'The Cosmos Within' er en sanseligt stimulerende, og ja, måske endda helende udstilling at besøge med en række internationale kunstnere, der beskæftiger sig med det magiske og spirituelle.” (Information 11.12.23).

Vi samles til sidst og deler vores oplevelser med hinanden og slutter af med let forplejning.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Idépuljen. Har du også en idé til et arrangement, kan du se her, hvordan du kan gøre.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle