]]>

Arrangement

Bliv gå-vært med Just Walk og Djøf

Kan du lide at gå i naturen, og vil du gerne gå ture sammen med andre? Deltag på dette webinar og hør, hvordan Just Walk gør det nemt for dig at skabe lokale gå-fællesskaber.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Bevægelse, natur og sunde relationer er en stærk og simpel cocktail, der kan styrke vores mentale og fysiske trivsel.  

Sammen med Just Walk ønsker Djøf at fremme sundhed og trivsel ved at understøtte lokale fællesskaber, der mødes i naturen og går en tur sammen. Helt enkelt. 

Den 8. juni 2023 laver vi et landsdækkende gå-arrangement 'Djøf Walk', hvor vi håber, du vil prøve rollen som gå-vært af i dit lokale område og samle andre djøfere i skoven, i parken, ved havet eller hvor du synes, det er dejligt at gå. Alle skridt tæller, og alle kan være med på en gåtur.

Webinaret er en optakt til Djøf Walk'en, hvor du vil møde nonprofit-bevægelsen Just Human, som er stiftet af Chris MacDonald. De fortæller om, hvordan de arbejder for at styrke vores mentale og fysiske trivsel ved at få folk mere ud at gå i naturen og fremme venlige møder mellem mennesker. Du får også en introduktion til, hvad det indebærer at være gå-vært på Djøf Walk'en.
 
Er du nysgerrig på at være gå-vært, men forhindret i at deltage? Tilmeld dig alligevel, så sender vi dig optagelsen efter webinaret.
 
Arrangementet laves i samarbejde med Just Human.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle