]]>

Arrangement

Bliv klædt på til en karriere i EU

OBS: Dette arrangement er desværre udskudt på ubestemt tid, da EPSO har udsat generalist-concoursen til en ukendt dato i 2024.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Den 9. november åbner EU’s generalist-concours, hvor du kan søge om at deltage i den særlige ansættelsesprøve til en række faste stillinger i EU's institutioner.

Der er tale om tidsubestemte stillinger ved EU's institutioner med stor bredde i jobindholdet.

En generalist-stilling byder på en bred vifte af opgaver fra politikudvikling og analyse til rådgivning og deltagelse i internationale forhandlinger.

For at give dig de bedste forudsætninger for at søge og deltage i ansættelsesprøven, har vi sammensat et program, hvor du fra eksperter både vil høre om arbejdet i en EU-institution og få en grundigere gennemgang af ansættelsesprøvens enkelte dele.

Du kan læse mere om en karriere i EU her.

Bemærk, at tidspunktet er dansk/CET-tid. Hvis du opholder dig i udlandet, så beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig. 

Vi optager webinaret, og deltagerne vil modtage optagelsen så hurtigt som muligt efter arrangementet (du vil ikke kunne identificeres på optagelsen).

 

OBS: Dette arrangement er desværre udskudt på ubestemt tid, da EPSO har udsat generalist-concoursen til en ukendt dato i 2024.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Den danske Repræsentation i Bruxelles

Finansministeriet


Se alle