]]>

Arrangement

Bliv klar til udveksling

Drømmer du om at tage på udlandsophold? Så kan du nu blive klogere på udveksling, og hvordan du skal finansiere eventyret.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Har du en drøm om at tage på udlandsophold, men føler dig usikker på, om du kan få en udvekslingsplads? Og hvad med økonomien? Kom og få svar på dine spørgsmål, og få indsigt og praktiske eksempler, der kan hjælpe dig på rette vej.

Til arrangementet vil AU-studerende og Study Abroad-vejlederen, Deni, som selv har været på udveksling gennem AU og som freemover, dele ud af sine erfaringer med ansøgningen, og hvilke former for finansiel støtte, du har mulighed for at få, når du skal på studieophold i udlandet. Du vil også blive introduceret til Djøfs rejselegat og legatside. Derefter vil en repræsentant fra et populært study abroad universitetet holde et oplæg og dele ud af sine erfaringer. 

Arrangementet dykker ned i forskellene mellem at være freemover og udvekslingsstudent, navigeringen i fagsøgning og meritoverførsel og de bedste tips til, hvordan du finansierer dit ophold med legater, Erasmus, udlandstipendiet og alle tilgængelige finansieringsmuligheder. Du vil også få adgang til værdifulde skabeloner, som tidligere studerende har brugt til at sikre sig legater.

Vi slutter aftenen af med gratis aftensmad.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle