]]>

Arrangement

Bliv mentor

På arrangementet lærer du, hvad mentoropgaven går ud på, og hvem du kan blive mentor for. Du bliver en fortrolig sparringspartner og kan gøre en vigtig forskel for andre i deres personlige og faglige udvikling.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Måske har du selv oplevet værdien ved at have en kompetent sparringspartner på et afgørende tidspunkt i dit arbejdsliv? Du har måske stået i dilemmaer eller udfordringer, som du havde glæde af at få et andet perspektiv på i et fortroligt rum - uden skjulte dagsordener?

Alle kan have brug for en mentor i løbet af arbejdslivet. Mentorprogrammet i Djøf spænder fra studielivet til senkarrieren. Der kan være tidspunkter, hvor tid til refleksion og sparring sammen med én anden, der har mere erfaring, kan gøre en vigtig forskel.

Som mentor får du spejlet din egen praksis og dine egne valg, når du går med på at udforske mentees udfordringer. Er du et sted i din karriere, hvor du synes, du har samlet erfaring og har overskud til at være mentor for andre, så log på dette onlinearrangement, hvor du kan afprøve mentorrollen og få stillet alle dine spørgsmål.

Forudsætning for at blive mentor i Djøf er, at du er medlem og i arbejde.  Dertil kommer erfaringsmæssige forudsætninger for de forskellige mentorordninger.

Nysgerrig på mere?

Om mentorprogrammet i Djøf 

I Djøf har vi over 800 frivillige mentorer. De repræsenterer et bredt spænd af erfaringer fra forskellige faglige felter, brancher og fra kandidatstuderende til senior. En mentor kan give dig noget andet end kurser og uddannelse, fordi en mentor er til stede med sine erfaringer og sin personlighed i mødet med dig. Mentorrelationen er personlig og det handler ubetinget om dig og dét, du er optaget af i dit arbejdsliv.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle