]]>

Arrangement

Bliv mentor

På dette webinar finder du ud af, hvad mentoropgaven går ud på, og hvem du kan blive mentor for. Du bliver en fortrolig sparringspartner og kan gøre en vigtig forskel for andre i deres karriereudvikling eller jobsøgning.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Alle kan have brug for en mentor i løbet af arbejdslivet. Mentorprogrammet i Djøf spænder fra studielivet til senkarrieren. De yngste mentees er bachelorstuderende, der søger sparring hos kandidatstuderende, de nyuddannede såvel som mere erfarne søger ofte sparring på, hvordan de kan gå nye jobveje eller udvikle sig personligt og fagligt i karrieren. I senkarrieren møder mentor ofte spørgsmål som; skal jeg blive leder, eller selvstændig eller skal jeg gå fra ledelse til konsulent?

Fælles for dem er, at de har brug for gode råd, tid til refleksion og sparring sammen med én, der har mere erfaring end dem selv.

Som frivillig mentor i Djøf får du spejlet din egen praksis og dine egne valg, når du går med på at udforske mentees udfordringer. Du bruger og udvikler dine samtalekompetencer og bliver en del af mentorkorpset i Djøf.

På webinaret kan du få mere at vide om

  • hvad det kræver at blive mentor.
  • hvad der kvalificerer en mentor
  • hvordan matchprocessen foregår
  • hvad du kan få ud af at være mentor.

Har du lyst til at være den, som mentee spiller bolden op ad og er nysgerrig på, hvad det kræver at være mentor, så log på og stil os alle dine spørgsmål, så giver vi dig svarene på dette webinar.

Om mentorprogrammet i Djøf 

I Djøf har vi cirka 800 frivillige mentorer. De repræsenterer et bredt spænd af erfaringer fra forskellige faglige felter, brancher og fra kandidatstuderende til senior. Som mentor kan du give noget andet end kurser og uddannelse, fordi du som mentor er til stede med dine erfaringer og din personlighed i mødet med mentees. Mentor- og menteerelationen er personlig og det handler ubetinget om mentees og dét, de er optaget af i sit arbejdsliv. Læs mere om baggrunden for mentorprogrammet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle