]]>

Arrangement

Boost din virksomhed

Er du selvstændig og har ambitioner om i højere grad at realisere din virksomheds potentiale? Så kom med på dette udviklingsforløb.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Har du ambitioner om i højere grad at realisere din virksomheds potentiale og løfte den til næste niveau? Har du brug for et kærligt, professionelt spark? 

'Boost din virksomhed' er et 10-ugers udviklingsforløb for selvstændige med både fysiske og onlineworkshops samt ugentlige boost-up møder, ekspertindlæg, sparringssessioner med mere. 

Det er designet således, at omdrejningspunktet er DIN forretning og dine mål. Du får undervejs masser af inspiration og hands-on redskaber - og ikke mindst får du målrettet og kvalificeret sparring af forretningskonsulenterne og de øvrige deltagere. 

Ønsker du at deltage, skal du ved tilmelding svare på følgende 3 motivationsspørgsmål:

  • Hvad er dine ønsker til din virksomheds fremtid?
  • Hvilke udfordringer har du i at vækste din virksomhed?
  • Hvad vil du gerne bidrage med på forløbet?

Du skal derudover kunne dokumentere, at du har drevet virksomhed i længere tid og i 2020/21 har haft en omsætning over 50.000 kr.

Vær opmærksom på, at du skal ansøge om at komme med i forløbet. Dette gør du ved at "tilmelde" dig. Senest en uge før opstart vil du modtage en mail om, hvorvidt du er optaget.

Se alle mødedatoer og læs mere detaljeret om forløbet her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle