]]>

Arrangement

Bryd bias - med Joan C. Williams

Den verdensberømte forsker Joan C. Williams og professor Sara Louise Muhr fra CBS sætter projektør på den nyeste forskning inden for diversitet og bias.

Hvad handler arrangementet om?

Slut med wokewashing og på med forretningsbrillerne.

Sådan kan man opsummere professor Joan C. Willams’ opfordring til at gøre op med den traditionelle biastænkning. Joan C. Willams, som er en af verdens mest citerede biasforskere og professor ved University of California, peger i sin seneste forskning på, at vi ikke kan slippe af med bias, men at der er meget, vi kan gøre for at bryde med de fordomme, der står i vejen for, at alle får lige muligheder.

Hvis du vil høre hvordan, så inviterer Djøf dig til Joan C. Williams’ eksklusive keynote i København og online. Her afliver hun myter og præsenterer den seneste forskning, som hun for nyligt er udkommet med på dansk i bogen ’Bryd Bias’ (Djøf Forlag). Professor i Diversitet og Ledelse ved CBS Sara Louise Muhr sætter Joans forskning i dansk kontekst i samtale med administrerende direktør i Kemp & Lauritzen Peter Kaas Hammer. Jacob Rosenkrands styrer dagens samtaler.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle