]]>

Arrangement

Bullshit-bingo - lær at spotte bullshit i din hverdag

Kom til underholdende bingo i Aarhus, hvor Nina Palesa Bonde vil guide dig igennem de mest opsigtsvækkende bullshitcitater.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Du kender sikkert alle ordene. I årevis har du hørt, hvordan du kan plukke de lavthængende frugter som agil blæksprutte på en alsidig rejse på din brændende platform af en arbejdsplads. Men hvad med al den bullshit, som politikere, kulturpersoner og sportsfolk udsætter dig for – kan du spotte den?

Formand for dommerfuldmægtigforeningen Nina Palesa Bonde tager dig med på en rejse gennem de mest opsigtsvækkende og dramatiske bullshitcitater i historien gennem underholdende bingo. Der serveres let forplejning undervejs.

Som afslutning på arrangementet vil der blive serveret en sandwich samt drikkevarer (med og uden alkohol) på LYNfabrikkens tagterrasse, hvor du får rig mulighed for at networke uformelt med andre medlemmer af Djøf. Både bingoplader og forplejning er gratis. 

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Idépuljen. Har du også en idé til et arrangement, kan du se her, hvordan du kan gøre.   

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle