]]>

Arrangement

Coaching og mentoring forandrer sig over tid

Coaching og mentoring ændrer sig - og hvad det vil betyde for dig, kan du høre mere om i oplægget. David Clutterbuck deler sit syn på dette og viser praktiske værktøjer til, at understøtte transitioner i praksis.

Online

Hvad handler arrangementet om?

De seneste to årtier er der sket store skift i rollen, omfanget og anvendelsen af coaching og mentorordninger. Vi ved nu meget mere om, hvad der skaber en moderne coach eller mentor - og det handler meget mere om at være end at gøre. Det udvikler sig også fra fokus på individer til fokus på teams og systemer. David adresserer disse store temaer, og viser nogle praktiske værktøjer til, at understøtte overgange i praksis, og hvordan vi reflekterer, lærer og vokser som mentorer og coaches. 

Davids oplæg er første del af vores fejring af vores 20 års jubilæum for mentorprogrammet i Djøf. Efter hans oplæg præsenterer vi dig for vores konference i september, hvor vi mødes til en fejring af professionelle samtaler bredt forstået. Vi forsætter med temaet transition, da det er nøglen i alle gode mentorprogrammer. 

Gode informationer

  • Webinaret afholdes på engelsk
  • Der vil være gruppesessioner undervejs via Zoom.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle