]]>

Arrangement

Danmarks EP-topkandidatdebat i Bruxelles

Vær med til den første store topkandidatdebat i Bruxelles som optakt til Europa-Parlamentsvalget 2024, når kandidaterne tester deres valgkampsform og krydser klinger med deres politiske modstandere.

Hvad handler arrangementet om?

Som optakt til Europa-Parlamentsvalget 2024 holder vi den store topkandidatdebat i Bruxelles. Her vil alle kandidaterne for første gang for alvor kunne prøve deres valgkampsform af og krydse klinger med deres politiske modstandere.

De frivillige danske foreninger og organisationer i Bruxelles, de fem danske partiforeninger i Belgien, Danmarks ambassade i Belgien og Den danske kirke i Bruxelles inviterer alle topkandidaterne til debat i Bruxelles - og 9 partier har allerede bekræftet deres deltagelse i debatten i Bruxelles (se nedenfor under 'Oplægsholdere' -  oversigten opdateres løbende).

Vi opfordrer alle til at stemme til Europa-Parlamentsvalget i Danmark den 9. juni, både dem, der er så heldige fortsat at have stemmeret til Folketinget, og de - og dem er der mange af i Bruxelles - der måtte have tabt stemmeretten til Folketinget.

For selvom du ikke har stemmeret til Folketinget, kan du som dansk statsborger faktisk godt stemme til Europa-Parlamentsvalget i Danmark. Det kræver blot, at du i god tid søger om optagelse på valglisten i Københavns Kommune (uanset hvilken kommune, du sidst boede i, i Danmark). 

Læs om udlandsdanskeres valgret her.

Ansøgningsskema til EP-valg.

Arrangører af debatten:

Danes Worldwide i Belgien - Danmarks ambassade i Belgien - Den danske Kirke i Bruxelles - Djøf Belgien - FC Danmark - IDA Belgien - Konservative i Belgien - Radikale Venstre i Belgien - SF i Belgien - Socialdemokraterne i Belgien - Venstre i Belgien.

Bemærk, der er begrænset antal pladser.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle