]]>

Arrangement

Danmarks nye digitaliseringsstrategi

Djøf Senior har inviteret formanden for Folketingets digitaliseringsudvalg, Lisbeth Bech-Nielsen, SF, til at give sit syn på udfordringer og muligheder om digitaliseringen af Danmark.

Hvad handler arrangementet om?

Digitalisering står højt på den offentlige dagsorden. Kunstig intelligens, techgiganternes magt, it-afhængighed, børns brug af skærm og indflydelsen på deres læsefærdigheder, it-kriminalitet og grøn omstilling diskuterer vi som aldrig før. Debatten svinger mellem begejstring over mulighederne til frygt for konsekvenserne.

Regeringen har netop indgået en politisk aftale om en ny digitaliseringsstrategi med en bred vifte af forslag til ansvarlig anvendelse af kunstig intelligens, digital kompetenceudvikling, digitaliseringens rolle i den grønne omstilling, fremtidens sundhedsvæsen og styrkelsen af små og mellemstore virksomheder. 

Djøf Senior har inviteret formanden for Folketingets digitaliseringsudvalg, Lisbeth Bech-Nielsen, SF, til at give sit syn på veje og vildveje til digitaliseringen af Danmark, med fokus på borgernes retssikkerhed, inklusion af mindre it-kyndige borgere og demokratisk kontrol med techgiganterne og de offentlige myndigheder.

Fra kl. 14.30 kan du netværke over en kop kaffe/te og kage, inden Lisbeth Bech-Nielsen starter sit oplæg kl. 15.05.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle