]]>

Arrangement

Dansk forsvars- og sikkerhedspolitik

Kom til debat om retningen for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik i en ny verdensorden efter Ruslands invasion af Ukraine.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet skal gøre dig klogere på Danmarks udenrigs-, sikkerheds- og forsvarspolitiske udfordringer efter Ruslands invasion af Ukraine, og komme med bud på hvordan vi løser dem. I den forbindelse får vi besøg af politikere og eksperter, som vil diskutere udfordringerne og mulighederne. Panelet består af deltagere med erfaring, viden og ikke mindst forskellige udgangspunkter, og vi ser frem til en dynamisk debat med forskelligartede perspektiver.

I lyset af de seneste års begivenheder rundt omkring i verden står det klart, at verdensordenen har ændret sig. Danmark står overfor historiske forligsforhandlinger på forsvarsområdet, europapolitikken skal fornyes og der skal laves en ny dansk udenrigs- og sikkerhedspolitisk strategi – hvor stiller det os? Hvordan skal Danmark navigere i en mere usikker og uforudsigelig verden? Det er spørgsmål, som berør os alle, hvorfor de søges besvaret på dette arrangement.

Der vil være aftensmad til arrangementet, til alle tilmeldte deltagere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle