]]>

Arrangement

Dansk udenrigspolitik

Hør om Danmarks rolle på den internationale scene som demokratisk og grønt foregangsland.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og hør om Danmarks rolle på den internationale scene som demokratisk og grønt foregangsland, hvilke udenrigspolitiske udfordringer som Danmark står overfor, samt hvad Danmark kan specielt i den internationale arena. Vi har inviteret Rasmus Grand Berthelsen, som leder Rasmussen Globals arbejde i Norden, til at komme og holde oplæg om Danmarks udenrigspolitik. Rasmussen Global er en konsulentvirksomhed, der rådgiver særligt i transatlantiske problemstillinger og international politik.

Rasmussen Global har fokus på at hjælpe demokratiske regeringer med at navigere i en verden med stigende kompleksitet. Danmark er netop en af disse stater som befinder sig i en situation, hvor der i fremtiden vil være en række udenrigspolitiske udfordringer, hvor Danmark bliver nødt til at vurdere sin rolle på den internationale scene. Dette gælder både international handel og den grønne omstilling. Rasmus Grand Berthelsen vil i denne sammenhæng holde et oplæg, som fokuserer på geopolitik og Danmarks rolle på den internationale scene, især inden for områder som handel og sikkerhedspolitik.

Derudover vil Rasmus også give jer et kort indblik i, hvad det indebærer at arbejde for Rasmussen Global samt muligheder for praktik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle