]]>

Arrangement

Den første lønforhandling

Få indblik i hvilke overvejelser du bør have og muligheder du har til en lønforhandling, i hyggelige omgivelser med lækker tapas.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med når Kandidatforeningen afholder et spændende aftenarrangement med chefkonsulent ved Djøf, Monica Hasanpour. Monica vil beskrive, hvilke overvejelser man bør gøre sig, inden man underskriver ansættelsespapirerne til sit første rigtige ‘voksenjob’, om dette måtte være i den private eller offentlige sektor.

Hvilke værktøjer kan man gøre brug af? hvor meget skal man overlade til sin fagforening? kan man forhandle om andet end selve månedslønnen? hvornår er det tid til at genbesøge disse vilkår med ens arbejdsgiver? Dette er nogle af de spørgsmål, man som nyuddannet jobsøgende vil sidde med, og som vi vil tage op på aftenen.

Hvis du så småt kan skue afslutningen på din studietid, og vil klædes på med de helt rigtige tips og tricks til, hvordan du sikrer dig bedst mulige vilkår på den anden side af de gule mure, så er det her aftenen for dig.

Arrangementet finder sted i flotte omgivelser på vin- og tapasbaren, Plan B, centralt i Aarhus, hvor der i løbet af aftenen vil blive serveret forfriskninger og lækker tapas efter oplægget. Vi ses til en forrygende aften i den faglige ånd - uden at glemme hyggen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle