]]>

Arrangement

Din pension som selvstændig

Sørg for en pensionsopsparing, der giver mulighed for et langt liv uden arbejde, og sikrer økonomien, hvis du bliver alvorligt syg eller dør før tid.

Hvad handler arrangementet om?

Som selvstændig skal du selv sikre din økonomi, så du og din familie har noget at leve af, når du stopper med at arbejde. Uanset om det er frivilligt eller ej.

På dette webinar bliver du klogere på pension, og hvad du skal være særlig opmærksom på som selvstændig.

  • Det gode pensionistliv. Hvordan skal tilværelsen se ud, når du ikke længere arbejder? Kan du og din familie fortsat leve af din virksomhed? Eller skal du spare mere op? Og hvordan du sparer du op?
  • Hvis uheldet rammer. Hvordan står du og dine nærmeste fx ægtefælle og børn økonomisk, hvis du bliver alvorligt syg eller dør pludseligt og uventet? Hvilken indtægt har du/I brug for? Og er den på plads?

Du får de vigtigste pejlemærker til at skabe økonomisk tryghed for dig og din familie, når du stopper med at arbejde, eller hvis du bliver ramt af sygdom og død.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. 

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle