]]>

Arrangement

Dit første lederjob

Vi har samlet en række kompetente og erfaringstunge ledere, der gerne deler ud af deres staldtips fra dengang, de selv blev ansat som leder.

Startdatoer

22/08-24
Online
22/08-24
København K

Varighed

Online
17:00-19:00

Pris

0 kr.
Medlemmer

Hvad handler arrangementet om?

Som din fagforening vil vi gerne sikre, at du mestrer overgangen fra medarbejder til leder på bedste vis.

Det er nemlig ikke nogen helt nem opgave at være nyslået leder. Der bliver stillet en lang række krav til dig om ansvarlig, bæredygtig ledelse, og du skal finde dig til rette i at være den, der træffer upopulære beslutninger samtidig med, at du skaber succesrige forandringer. 

Du vil blandt andre møde Lilian Mogensen, som i sin seneste bog 'Dit første lederjob' kommer med råd og inspiration til dig, der lige er blevet leder, og du vil indgå i et erfaringsrum, hvor alle har et mål, nemlig at du skal gå derfra med nye indsigter og mod på at blive en kompetent og professionel leder. 

 

Hvem er oplægsholder?

Lilian Mogensen

Lilian Mogensen
Bestyrelsesformand for Rejsekort & Rejseplan A/S, MannazA/S, bestyrelsesmedlem og rådgiver i strategisk ledelse og digitalisering

Mangeårig rådgiver inden for ledelse, digitalisering og strategisk forretningsledelse. Forfatter til bogen 'Dit første lederjob – råd og inspiration fra erfarne ledere'. Lilian Mogensen har desuden bestyrelseserfaring fra et antal bestyrelser i offentligt og privat regi. Hendes vigtigste råd til nye ledere: Lær at sige 'PYT' og 'TAK'.   
Figen Cayan

Figen Cayan
Head of Strategic Development i Danske Bank og tidligere chief of Staff & Senior Transformation Partner, Maersk

Figen er født og opvokset i Danmark af tyrkiske forældre. Hendes første lederjob var i forsvaret som sergent i kamptropperne. Her stod hun som den første kvinde med tyrkisk baggrund foran en gruppe mænd, der var hoveder højere end hende. Det var benhårdt, men lærerigt. Hun kunne ikke bare læne sig op ad magten, så hun valgte en helt anden strategi. Anerkendende og empatisk ledelse. Hendes bedste råd. Stol på dit team og vær ikke bange for at vise sårbarhed. 

 

Lise Lotte Toft

Lise Lotte Toft
Strategisk enhedschef i Center for Regionaludvikling

Lise Lotte har arbejdet med et bredt felt af policy-områder i centraladministrationen og Fagbevægelsens Hovedorganisation. Chefansvaret i Region Hovedstaden rummer arbejdet omkring uddannelser til fremtiden, klimaomstilling og bæredygtighed. Optaget af det glædesfyldte, produktive arbejdsliv og den gode bæredygtige ledelsestilgang. Bedste råd til den unge generation: "Du er ikke alene, opsøg feedback og søg fællesskabet". Det kunne være med morgensang, som medarbejderne i hendes afdeling gør hver fredag. 
Thomas Krarup

Thomas Krarup
Juridisk chef. Rejsekort & Rejseplan A/S

Thomas er jurist og advokat med 10 års og relativt ny leder. Fik sin første lederstilling i 2022 for et mindre team af specialister inden for hans eget fagområde.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  0 kr.
 • Sted
 • Online
 • Arrangementets referencenr.
 • 39168
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  22. august 2024 kl. 17:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Marianne Klarskov Nielsen

  Marianne Klarskov Nielsen
  Sprogredaktør og eventarrangør
  mkn@djoef.dk
  33 95 99 72

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

  Din sikkerhed ved brug af Zoom
  Når du deltager i et online-arrangement, online-netværk eller online-kursus arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

Se alle