]]>

Arrangement

Djøf Advokat-dagen 2022

Det faglige tema til dette års store fag- og festdag, Djøf Advokat-dagen 2022, er ’Krig og konventioner’.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Advokat-dagen er en unik mulighed for at mødes med kolleger, fuldmægtigkammerater, modparter og andre gode Djøf Advokat-medlemmer til en faglig og festlig dag, som du sjældent vil glemme. 

Det faglige program

Det faglige tema til Djøf Advokat-dagen 2022 er ’Krig og konventioner’.

Ruslands invasion af Ukraine den 24. februar 2022 og de seneste måneders krig har påvirket ikke blot Ukraine og Rusland, men også både EU, NATO og verdensøkonomien.

I Danmark har vi givet afkald på EU-forsvarsforbeholdet og øget budgettet til Forsvaret, ligesom en lang række danske virksomheder har stoppet eller solgt deres russiske aktiviteter i kølvandet på den russiske invasion af Ukraine.

  • Men hvad bringer fremtiden?
  • Er trusselsbilledet ændret?
  • Skal Danmark forberede sig på nye krige i Europa eller i verden?
  • Hvad kan vi lære af Danmarks deltagelse i tidligere militære operationer?
  • Hvilken rolle har advokater haft med at rådgive danske virksomheder med russiske aktiviteter i kølvandet på den russiske invasion af Ukraine?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi belyser sammen med dig og de øvrige deltagere ved en række spændende oplæg og debatter, der modereres af Clement Kjersgaard.

Med eftermiddagens inspirerende oplæg har du mulighed for at søge Advokatsamfundet om godkendelse af tre kursuspoint efter reglerne om advokaters og advokatfuldmægtiges obligatoriske efteruddannelse. Der udstedes kursusbevis.

Oplægsholderne offentliggøres senere.

Årsfest

Efter dagens faglige program begynder aftenens årsfest.

Brøndsalen på Frederiksberg sætter igen i år de smukke rammer for vores årsfest. Mielcke & Hurtigkarl står for gastronomi på højeste niveau, når de serverer festmenuen med tilhørende vine, og du kan i øvrigt glæde dig til en aften med overraskende indslag og efterfølgende DJ, dans og fri bar.

Din påklædning skal være elegant og festlig. Mød gerne op i festkjole eller smoking/mørkt jakkesæt. Der er mulighed for omklædning i Brøndsalen efter det faglige arrangement.

Bor du uden for hovedstadsområdet, har du mulighed for at bestille en gratis hotelovernatning i et enkeltværelse. Du bestiller overnatning i forbindelse med din tilmelding.

Pris og tilmelding, også for ledsagere

Deltagelse i hele arrangementet, som inkluderer faglige oplæg, gallamiddag, underholdende indslag og efterfølgende fest med fri bar, koster kun 695,00 kr. for medlemmer af Djøf Advokat.

Du er velkommen til at tilmelde dig med en ledsager. Det gør du ved at sende en mail til Anni Andersen på ana@djoef.dk med din ledsagers fulde navn, adresse, mail og mobilnummer, efter du selv har tilmeldt dig og fået din tilmelding bekræftet. 

Prisen for ledsagere er 2.750 kr. (3.800 kr. ved overnatning i delt dobbeltværelse).

Deltagerantallet er begrænset til 160 deltagere. Din tilmelding er bindende.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle