]]>

Arrangement

Djøf Festival 2023 - Aarhus

Mød Helle Thorning-Schmidt, Lillian Mogensen og mange andre til tankevækkende snakke og indspark om diversitet, der er afgørende for nytænkning, engagement, trivsel og bundlinje.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

På Djøf Festival har vi inviteret nye og velkendte navne til en helt ny samtale om diversitet, og du er inviteret med. 

Det handler om mennesker og værdier på den helt store klinge. For diversitet er afgørende for fremtidens arbejdsliv både økonomisk og socialt.

Vi har brug for stemmer fra flere køn, aldre, uddannelser, kulturer, etniciteter og minoriteter. Fordi diversitet er afgørende for, at vi får nytænkning, engagement og trivsel på arbejdspladsen – til gavn for både bundlinjen og en positiv udvikling af hele samfundet. Det sker kun, hvis vi ikke bare er omgivet af dem, der ligner os selv. 

Men hvordan kommer vi ud af vores osteklokker, ekkokamre, elfenbenstårne og direktionsgange med glasloft? 

Kom med, når vi stiller spørgsmål og undersøger svar. 

Du kan blandt andet opleve en forrygende talk med mangfoldighedsforsker Poorniam Luthra, få ærlige ord om diversitet med fra Andreas Gylling Æbelø, og ikke mindst masser af inspiration til din næste samtale om emnet i selskab med Helle Thorning-Schmidt. 

Tip os i involveringsloungen 

Har du en holdning til, hvordan Djøf skal fokusere på diversitet i arbejdslivet? Vil du sætte dit fingeraftryk på Djøfs diversitetspolitik? Eller vil du være med til at lave et arrangement om rummelighed, diversitet og mangfoldighed? Så læg vejen forbi involveringsloungen. Her kan du blande dig i debatten og sætte dit præg på Djøfs diversitetsdagsorden.

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Derfor kan du se Djøf Festival 2023 – Aarhus i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle