]]>

Arrangement

Djøf Festival 2023 - København

Oplev en kavalkade af talks, samtaler, musik og performance, der går bag buzzwords og fordomme om diversitet og ser på potentialet. Og tag en ven med.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Samtaler. Musik. Perspektiv 

På Djøf Festival har vi inviteret nye kometer og velkendte navne til en helt ny samtale om diversitet, og du er velkommen til at invitere en ven med. Vi sender dig et særligt tilmeldingslink, når du tilmelder dig.

Oplev tre scener med dybe samtaler, (for)rygende debatter, musik, performance og poetry slam, der giver dig nye perspektiver på et af tidens måske vigtigste emner for vores samfund og dit arbejdsliv. Og tank op med mad, kaffe, øl og gode snakke i festivalens loungeområder, hvor du kan møde oplægsholdere, forfattere og dine med-medlemmer.

Mød blandt andet Abdel Aziz Mahmoud og Ditlev Tamm, Sally Khallash og Michael Jarlner, Bjarne Corydon, ligestillingsminister Marie Bjerre, Hanne-Vibeke Holst, Sara Louise Muhr, Erbil Kaya, Joachim B. Olsen, Marie Valentin Beck, Andreas Gylling, Poornima Luthra og mange andre fra forskning, erhverv, debat og politik. Nynne Bjerre Christensen, Jacob Rosenkrands, Sisse Sejr og Maria Jencel modererer.

Diversitet er fremtiden

Køn, alder, uddannelse, etnicitet eller social baggrund skal ikke spænde ben for et menneskes muligheder på arbejdsmarkedet. Og vi har også brug for forskelligheden. For diversitet på alle niveauer fremmer nytænkning og bedre beslutninger. Men i miljøer, hvor vi ofte omgiver os med dem, der ligner os selv, er det svært at fremføre anderledes synspunkter. Derfor er det organisationens evne til at skabe en psykologisk tryg og inkluderende kultur, der afgør, om arbejdet med ligestilling, diversitet og inklusion giver engagement, trivsel på arbejdspladsen og bedre bundlinje.

Men hvordan kommer vi ud af vores osteklokker, ekkokamre, elfenbenstårne og direktionsgange med glasloft? 

Tag med til Djøf Festival i Øksnehallen, hvor vi både stiller spørgsmål og undersøger svar. 

Festivalscenen

På Festivalscenen får du de store perspektiver på diversitet. Hør, hvad ligestillingsministeren mener, og få indspark fra blandt andre forskere og ledelsesrådgivere. Fx om hvorfor inklusion ofte er svært, før det bliver godt. Mød også nogle af Danmarks mest markante virksomheder som Deloitte, Nykredit og ISS, og hør om deres arbejde og erfaringer med diversitet. Og slut af med debattør Abdel Aziz Mahmouds bud på, hvordan diversitet kan skabe masser af succes, i en samtale med Maria Jencel.

Arenascenen

Her tager vi fat på et kalejdoskop af perspektiver om diversitet, mangfoldighed og bias i forskellige, korte samtaleformater og indlæg med tænksomme eller overraskende afsæt – i dialog med dig. Sisse Sejr styrer samtalerne og debatten på Arenascenen, og sender os ind bag overskrifterne i diversitetsdebatten og tæt på de mennesker, det hele handler om. 

BogSalonen 

På BogSalonen går vi i dybden med længere samtaler med førende forfattere og eksperter. Nynne Bjerre Christensen er moderator og sørger for, at du får ny viden og inspiration om diversitet, bias og inklusion. Du kan blandt andre møde Danmarks førende forsker på diversitetsområdet Sara Louise Muhr og Ditlev Tamm, som taler om sex og jura. Og hvordan er det lige med bias – du får både Sally Khallashs opdagelser af bias i beslutninger og Michael Jarlners bud på bias i søgealgoritmer.

Involveringsloungen

Har du en holdning til, hvordan Djøf skal fokusere på diversitet i arbejdslivet? Vil du sætte dit fingeraftryk på Djøfs diversitetspolitik? Eller vil du være med til at lave et arrangement om rummelighed, diversitet og mangfoldighed? Så læg vejen forbi involveringsloungen. Her kan du blande dig i debatten og sætte dit præg på Djøfs diversitetsdagsorden.

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Derfor kan du se Djøf Festival 2023 – København i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle