]]>

Arrangement

En aften med influenceren @pissegodmad

Bliv klogere på, hvordan en karriere som selvstændig influencer fungerer. Deltag og mød den dygtige content creator David Pedersen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og hør om, hvordan David K. Pedersen tog et kæmpe karrierespring fra betjent med fast løn og pension til en karriere på de sociale medier uden et sikkerhedsnet.

'Hvad vil du gerne ha' at spise i dag?' Det spørgsmål stiller David K. Pedersen sin kæreste på videoerne, som han deler på de sociale medier, der allerede har tiltrukket over 100.000 følgere på Instagram og over 66.000 følgere på TikTok. Du kender ham måske bedre som 'pissegodmad', som er navnet, han går under på de sociale medier. Det spændende ved den unge nordjyde, udover hans utrolig gode madkundskaber, er hans karrierespring fra 5 år som betjent i beredskabspatruljen hos Nordjyllands Politi til selvstændig content creator.

Du kan høre meget mere om Davids karriere, og hvordan det har været for ham at kaste sig ud i et helt nyt arbejdsmarked som influencer. Du vil ikke kun få en hyggelig aften, men også en dybere og ny indsigt i en karrierevej, som vi ikke hører så meget om. Tag en ven eller hele studiegruppen under armen, og deltag i en spændende aften. Til arrangementet bliver der serveret mad, så tvivl ikke, og meld dig til.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle