]]>

Arrangement

Er en mentor noget for dig?

Arrangementet er for dig, der er i tvivl, om en mentor er det rigtige valg.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Måske har du overvejet at skifte karrierebane. Måske er du relativt ny på arbejdsmarkedet og prøver at finde hoved og hale i organisationen. Det kan også være, at du går med tanker om at udvikle dig i dit personlige lederskab, og savner en neutral og mere erfaren leder at sparre med. 

På dette webinar får du en præsentation om mentorforløb, og hvilke forudsætninger der skal være til stede, inden man kan indgå i et forløb. Vi interviewer en tidligere mentee. Her får du mulighed for, at stille alle de spørgsmål som trænger sig på, enten til mentee eller os. Efter webinaret, håber vi, du er blevet klogere på, hvad en mentor kan være for dig, og om tiden er den rigtige til et forløb. Alt sker i et fortroligt rum.

På dette møde får du:

  • et overblik over de forskellige mentorordninger
  • introduktion til, hvad du kan forvente af en mentor
  • gode råd til din ansøgning
  • viden om matchprocessen
  • og mulighed for Q&A.

Inden mødet er det en god idé at orientere dig lidt i de forskellige mentorordninger.

Om mentorprogrammet i Djøf

I Djøf har vi over 800 frivillige mentorer. De repræsenterer et bredt spænd af erfaringer fra forskellige faglige felter, brancher og fra kandidatstuderende til senior. En mentor kan give dig noget andet end kurser og uddannelse, fordi en mentor er til stede med sine erfaringer og sin personlighed i mødet med dig. Mentorrelationen er personlig og det handler ubetinget om dig og dét, du er optaget af i dit arbejdsliv.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Citater fra medlemmer der har deltaget i et mentorforløb

Nyuddannet

"I samtalerne med mentor var der en gensidig respekt, og jeg er blevet klogere på mig selv og mit arbejdsliv. Hvis man er nysgerrig på sig selv og har ambitioner om at blive bedre i sit professionelle virke - så har man intet at tabe"

Specialist

"Fra start til slut i mentorforløbet har fokus været på min situation, som også har indeholdt et jobskifte fra den offentlige til private sektor. Det var i høj grad sparringen med en uvildig person (mentor), der gjorde at jeg kom i dybden med min egen personlige udvikling"

Leder

"For mig har det været utroligt udbytterigt at vende min ledelse med en udefrakommende, erfaren mentor. Det har givet perspektiver på både små og store problemstillinger, som jeg i den grad har nydt godt af. Mit mentorforhold er fortsat udover planlagt forløb, og jeg ser ingen grund til, at jeg ikke vil få stor gavn af en mentor i mange år fremover for min ledelsesmæssige udvikling"

Jobsøgende

"Mentor har hjulpet mig med at finde ind til kernen i mine personlige og faglige kompetencer. Det gjorde, at jeg begyndte at lede efter en anden type jobs. Den nye strategi lykkedes, og jeg har nu fundet et nyt job, hvor jeg glæder mig til at starte”

Se alle