]]>

Arrangement

EYBA's International Weekend i London

Vil du gerne skabe dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større europæisk by?

Dato og sted

26. september 2024
London

Varighed

15:00-21:00

Pris

0 kr.
Medlem af Djøf Advokat

Hvad handler arrangementet om?

Så har du nu muligheden for at deltage i EYBA’s International Weekend i London med økonomisk tilskud fra Djøf Advokat og Dreyers Fond. Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende forlænget weekend i London, hvor advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på højaktuelle juridiske emner.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer af Djøf Advokat ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd, da der aftales fælles afrejse og indkvartering for den danske delegation.

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA. EYBA afholder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige juridiske aspekter.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBA's International Weekend i London mulighed for at tilmelde dig konferencen som medlem af Djøf Advokat og herigennem få støtte til dækning af de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du vil i forbindelse med din bindende tilmelding få direkte besked om, hvorvidt du har fået én af de 20 pladser med tilskud til konferencen, ligesom du løbende vil blive informeret om turen sammen med de øvrige danske deltagere.

International Weekend i London

International Weekend 2024 finder traditionen tro sted i London. Det faglige program for konferencen er endnu ikke offentliggjort, men vi vil offentliggøre programmet her på hjemmesiden, så snart vi ved mere.

Tilmelding og økonomisk støtte fra Dreyers Fond og Djøf Advokat

Som medlem af Djøf Advokat har du mulighed for at søge én af vores 20 pladser til EYBA's International Weekend med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 250) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 3.000 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 5.000 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud.

Du vil kort efter få besked fra Djøf Advokat om det praktiske vedrørende planlægning af transport og hotelindkvartering. Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne i den danske delegation og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles fly og hotel til de danske deltagere og eventuelt mødested i forbindelse med afrejse fra de forskellige landsdele.

Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Kursuspoint

Djøf Advokat er i færd med at undersøge mulighederne for at opnå kursuspoint ved deltagelse i konferencen til brug for den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Mere information følger, når der er afklaring herom, idet det endnu ikke kan garanteres, at deltagelse i konferencen udløser kursuspoint.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's International Weekend i London, er du meget velkommen til at kontakte advokat Benedikte Bolvig Lund, medlem af Djøf Advokats bestyrelse, på benabl@hotmail.com.

Vi sender det fulde program til de danske deltagere, så snart det offentliggøres.

Program

 • Torsdag


  Torsdag aften den 26. september 2024 (ikke obligatorisk):

  Deltagerne bydes velkommen til International Weekend på en central lokation reserveret til deltagerne på EYBA-konferencen.
  Her venter der deltagerne drinks og snacks, og der vil være rig lejlighed til at hilse på de øvrige konferencedeltagere, inden det faglige program begynder fredag morgen.
 • Fredag og lørdag

  Fredag og lørdag den 27.-28. september 2024 (obligatorisk):

  Det faglige program finder sted på en central placering i London og vil blive offentliggjort inden for den nærmeste tid.
  Dagene vil desuden byde på muligheder for sightseeing, shopping med videre. 
   
  Traditionen tro afsluttes EYBA's International Weekend med en gallamiddag lørdag aften.
  Festen bliver afholdt centralt i London.

  Dresscoden er formel/black tie dinner.

  Selve gallamiddagen er inkluderet i deltagergebyret.
 • Søndag


  Søndag den 29. juni 2023 (ikke obligatorisk):

  Mulighed for sightseeing i London og hjemrejse.

  Der arrangeres brunch kl. 12.00 for dem, der har tid inden hjemrejse. 
 • Pris og praktisk info

  • Pris
  • Medlem af Djøf Advokat
   0 kr.
  • Arrangementets referencenr.
  • 39571
  • Frist
  • Tilmeldingsfrist
   1. september 2024 kl. 23:59
  • Yderligere info, kontakt
  • Anni Schack Andersen

   Anni Schack Andersen
   Arrangementskoordinator
   ana@djoef.dk
   33 95 99 75

  • Behandling af personoplysninger
  • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Se alle