]]>

Arrangement

EYBA's International Weekend i London

Vil du gerne skabe dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større europæisk by?

Hvad handler arrangementet om?

International Weekend 2023 finder traditionen tro sted i London, hvor det faglige program primært vil fokusere på 'Law & Creative Spheres' med særlig fokus på juridiske problemstillinger relateret til kunst, kultur og medier. Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende forlænget weekend i London, hvor advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på højaktuelle juridiske emner.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer af Djøf Advokat ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd, da der aftales fælles afrejse og indkvartering for den danske delegation.

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA. EYBA afholder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige juridiske aspekter.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBA's International Weekend i London mulighed for at tilmelde dig konferencen som medlem af Djøf Advokat og herigennem få støtte til dækning af de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du vil i forbindelse med din bindende tilmelding få direkte besked om, hvorvidt du har fået én af de 15 pladser med tilskud til konferencen, ligesom du løbende vil blive informeret om turen sammen med de øvrige danske deltagere.

Tilmelding og økonomisk støtte fra Dreyers Fond og Djøf Advokat

Som medlem af Djøf Advokat har du mulighed for at søge én af vores 15 pladser til EYBA's International Weekend med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 250) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 3.000 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 5.000 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud. Du vil kort efter få besked fra Djøf Advokat om det praktiske vedrørende planlægning af transport og hotelindkvartering. Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne i den danske delegation og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles fly og hotel til de danske deltagere og eventuelt mødested i forbindelse med afrejse fra de forskellige landsdele.

Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Kursuspoint

Djøf Advokat er i færd med at undersøge mulighederne for at opnå kursuspoints ved deltagelse i konferencen til brug for den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Mere information følger når der er afklaring herom, idet det endnu ikke kan garanteres, at deltagelse i konferencen udløser kursuspoints.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's International Weekend i London, er du meget velkommen til at kontakte advokat Benedikte Bolvig Lund, medlem af Djøf Advokats bestyrelse, på benabl@hotmail.com.

Vi sender det fulde program til de danske deltagere, så snart det offentliggøres.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle