]]>

Arrangement

EYBA's sommerkonference i Oslo

Vil du gerne skabe dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større europæisk by?

Hvad handler arrangementet om?

Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende forlænget weekend i Oslo, hvor advokater og advokatfuldmægtige fra Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på højaktuelle juridiske emner.

Det faglige program vil primært fokusere på Legal Tech, herunder:

  • Problemstillinger relateret til klima og miljø
  • Problemstillinger relateret til advokaters forhandlinger, forberedelse og resultater.

Vi sender det fulde program til deltagerne, så snart det offentliggøres.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd, da der aftales fælles afrejse og indkvartering for den danske delegation.

Tilmelding og økonomisk støtte

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du som medlem af Djøf Advokat mulighed for at få dækket de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du kan søge én af vores 15 pladser til konferencen med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 250) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 2.500 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 4.500 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud. Tilskuddet refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Transport og hotel

Når du har modtaget en bekræftelse på, at du er tilmeldt, vil du få besked fra Djøf Advokat om planlægning af transport og hotelindkvartering.

Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles fly og hotel til de danske deltagere og eventuelt mødested ved afrejse fra forskellige landsdele.

The Norwegian Bar Association har forhandlet en god pris på Hotel Bristol, så der er plads til samtlige konferencedeltagere. Oplysninger herom vil blive videresendt til de danske deltagere.

Kursuspoint

Djøf Advokat er i færd med at undersøge mulighederne for at opnå kursuspoint til brug for den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Mere information følger, når der er afklaring herom, idet det endnu ikke kan garanteres, at deltagelse i konferencen udløser kursuspoint.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's sommerkonference i Oslo, er du velkommen til at kontakte advokat Nikoline Munk Krogh, medlem af Djøf Advokats repræsentantskab og medlem af den internationale bestyrelse i EYBA, på nmk@sagfoererne.com eller advokat Benedikte Bolvig Lund, medlem af Djøf Advokats bestyrelse, på benabl@hotmail.com.

Hvad er EYBA?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra Europa og USA. EYBA afholder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige juridiske aspekter.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle