]]>

Arrangement

Få succes som konsulent

Djøf New York har inviteret en af New Yorks førende NYU-professorer, Mary Cianni, til at sætte spot på, hvordan du opnår succes som konsulent.

Hvad handler arrangementet om?

Ordet konsulent er forbundet med meget forskelligt - blandt andet fordomme og forventninger. Men hvad er egentlig "the secret sauce" til at få succes som konsulent? 

Djøf New York har inviteret en af New Yorks førende NYU-professorer til at puste røgsløret væk og sætte spot på, hvordan du får medvind som konsulent. 

Professor Mary Cianni, som netop har udgivet bogen ’The Consultant’s Compass’, gør os klogere på konsulentbranchen ved at tage os gennem de vigtigste pointer fra sin bog gennem oplæg og faciliterede gruppeøvelser. 

Når aftenen er slut, har vi fået indsigt i hele 37 succesfulde, konkrete karrierehistorier fra konsulenter med særligt fokus på deres "courage", "curiosity" og "compassion". I gruppeøvelser går vi fra indsigt til aktion ved at identificere og diskutere, hvordan vi kan benytte læring fra historierne i andre karrieresammenhænge - uanset hvilken karriere, der er tale om. Til sidst vil der være tid til personlig refleksion. 

Alle deltagere får et eksemplar af ’The Consultant’s Compass’ med hjem.

Djøf New York er desuden vært med mad og drikke før og efter oplægget.

Bemærk: Oplæg og gruppeøvelser foregår på engelsk - og der er begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle