]]>

Kursus

Finansiel modellering i Excel

Lær at bygge best-in-class finansielle modeller i Microsoft Excel. Finansiel modellering er et håndværk, som du lærer at mestre med praktisk træning. Derfor er kurset fyldt med øvelser.

Hvem henvender kurset sig til?

Du arbejder med fx budgettering, finansielle fremskrivninger, businesscases, investeringer eller M&A. Her bruger du jævnligt excelbaserede finansielle modeller som et værktøj. Kurset er relevant, uanset om du er ansat i det private eller det offentlige.

Du er en erfaren excelbruger, men du vil gerne blive endnu skarpere til at bygge solide og fleksible finansielle modeller, der giver dig det bedst mulige grundlag for dit arbejde.

 

På kurset lærer du at:

  • udvikle finansielle modeller, der følger anerkendte best practice-principper
  • skræddersy modeller til den konkrete kontekst med den rette fleksibilitet
  • bygge modeller, der indgyder tillid og minimerer risikoen for fejl
  • fejlsøge modeller og identificere potentielle problemer.
 

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

På kurset lærer du at bygge simple, fleksible og transparente finansielle modeller i Excel, som andre hurtigt vil kunne forstå og have tillid til.

Du lærer, hvordan du overordnet bør strukturere dine modeller, hvordan du kan sætte de enkelte excelark op, og hvordan du kan opbygge indholdet i arkene bedst muligt. Du lærer også at foretage systematisk kvalitetssikring, så du minimerer risikoen for fejl.

Undervejs udvikler du dine evner gennem praktiske øvelser baseret på en realistisk case.

 

 

Kursets form

Finansiel modellering er et håndværk, som du bedst lærer ved at prøve det af i praksis. Undervisningen veksler mellem præsentation af metoder og konkrete øvelser, hvor du får rig mulighed for at praktisere de forskellige aspekter ved finansiel modellering.

Du skal selv medbringe en pc med Excel installeret. Du kan bruge alle versioner af Excel på kurset, men ved ældre versioner kan du måske opleve, at visse excelfunktioner ikke er tilgængelige.

Djøfs digitale læringsportal forstærker din læring på kurset med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale. Du kan bruge portalen fra en browser 24-7, og du kan lære de andre deltagere og underviseren at kende allerede før kurset.

 

Se alle