]]>

Arrangement

Fleksibilitet i arbejdslivet

Kom til debatarrangement om fleksibilitet og mulighederne for at nuancere og bidrage til kravene til fleksibilitet ved OK24.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Ønsker du at have mere fleksibilitet i dit arbejdsliv? Så er du bestemt ikke alene. Visse typer af fleksibilitet findes allerede i overenskomsterne fx i form af mulighed for deltid, plustid, flekstid og orlov. Ansatte oplever dog, at fleksibiliteten på deres arbejdsplads i realiteten er begrænset.

Til arrangementet vil vi udfolde, hvad der ligger indenfor begrebet fleksibilitet, og hvordan det kan gøres til et krav, samt give dig muligheden for at tilkendegive dit behov for fleksibilitet, og dermed påvirke forhandlingerne til det kommende OK24.

På arrangementet vil du høre om:

  • Egedal Kommune, som i 2021 gjorde det til deres mål at blive den mest fleksible kommune. Hvordan er det gået, og hvad kan vi lære af deres implementeringsproces?
  • I 2020 medvirkede Eva Sofie Lippert Lund i en artikel med titlen 'Tid er penge. Men penge er fandeme også tid'. Inspiration fra det private om at forhandle på fleksibilitet, og hvordan det står til efter to år. 
  • Oplæg, spørgsmål og debat med Johanne Nordmann, formand for Djøf Offentlig.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle