]]>

Konference

Forvaltningskonferencen 2023

Hvor meget kan låget på forvaltningens trykkoger holde til? Kom til debat uden filter om offentlige ledere og embedsmænd i en turbulent tid, og sæt dit præg på embedsmandens fremtid.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler konferencen om?

Hvad betyder formuleringer som åbenhed om fejl, samarbejde, ansvar og god ledelse i den offentlige administration, når man er alene og står i problemer til halsen? Hvor meget kan låget på den offentlige forvaltnings trykkoger egentlig holde til? 

Gå ikke glip af ’Forvaltningskonferencen 2023’. Et uformelt forum, hvor politikere, embedsmænd og meningsdannere mødes og taler lige ud af posen – uden filter. Vær med i debatten, når vi diskuterer de tendenser og vilkår, der berører embedsmandens rolle og påvirker den offentlige sektor fremover.  

 
Vi sætter fokus på tre højaktuelle temaer og ser nærmere på, hvilke udfordringer embedsværket står over for akkurat nu: 
 

1. Offentlige ledere og embedsmænd i en turbulent tid

I kølvandet på coronaperioden, instruks- og minksagen og anbefalingerne fra Dybvadudvalget debatterer vi embedsværkets position og gør status: Er det blevet mere risikabelt at være embedsmand? Hvad får direkte og operationel betydning for dig som medarbejder eller leder i den offentlige forvaltning? Og hvordan udvikler det daglige samspil mellem det faglige og det politiske niveau sig?  

 2. Rekruttering og kompetencer i det offentlige 

Hvordan skaber vi en arbejdsplads, der er værd at vælge for de nyuddannede, og som evner at fastholde de erfarne medarbejdere?  

3. Me too i den offentlige sektor  

Skal den gode arbejdsplads i 2023 være ’woke’? Hvad er en god arbejdskultur i dag, og hvad er brud på den gode arbejdskultur? Er det egentlig så svært at bibeholde en god tone og ikke overtræde hinandens grænser? Og hvis det alligevel sker, hvad er så den gode proces?

Igen i år bliver du guidet gennem debatter og indlæg af de erfarne moderatorer Claes Nilas og Mette Østergaard.  

Hvem er ’Forvaltningskonferencen 2023’ relevant for? 

Du er selvskrevet til at deltage, hvis du er embedsmand i staten, en region eller en kommune.   

3 for 2-rabat

Tilmeld jer 3 kolleger, og betal kun for 2, når I tilmelder jer samtidigt til og med 31. marts 2023. 

Når I har tilmeldt jer, skal I skrive til Karin Rasmussen på dk¤djoef¤kir for at få rabatten. Husk at angive arbejdspladsen og alle navne i mailen.

Se alle