]]>

Arrangement

Fra studerende til selvstændig

Kom til et lærerigt arrangement og få en større indsigt i, hvordan du kan kickstarte drømmen om at blive selvstændig.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du en studerende, der har ambitioner om at starte din egen virksomhed eller blive selvstændig? Så har Djøf Studerende Nords frivillige netværk skabt det perfekte arrangement til dig. Vi inviterer dig til en spændende aften med god mad og godt selskab, hvor vi vil udforske entreprenørskabens verden.

Vi er beærede over at have to inspirerende og erfarne gæster med os: Ivan Butler, specialkonsulent i Studenterentreprenørskab, og Peter Møller Jensen, CEO samt medstifter af Labelless Media. Disse to visionære talere har opbygget succesfulde virksomheder fra bunden og vil dele ud af deres værdifulde erfaringer med livet som selvstændig. De vil give dig de bedst mulige forudsætninger for at føre dine drømme ud i livet og starte din egen virksomhed.

Denne lærerige aften vil give dig en unik mulighed for at netværke med andre ambitiøse studerende og lære mere om entreprenørskab. Så kom og bliv inspireret og klogere i godt selskab. Tøv ikke med at tilmelde dig denne fantastiske begivenhed, hvor du kan tage det første skridt mod at realisere dine entreprenørdrømme. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle