]]>

Arrangement

Gør ESG til virksomhedens strategi

Aspirerer du til at blive fremtidens CSO? Så deltag og få indblik i, hvordan verdens største smykkeproducent implementerer ESG.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Pandora vil medbringe en realtidscase. Det giver dig praktiske muligheder for at underbygge din karriere i krydsfeltet mellem corporate strategi og operationel bæredygtighed

Vi kommer ind på:

  • Hvorfor ESG skal ses som et konkurrenceparameter for virksomhederne.
  • Hvordan det kan styrke forretningen at sætte mennesker og den grønne dagsorden forrest i sin organisation og gøre den central for virksomhedens retning.
  • Hvordan man strategisk arbejder med ESG i en børsnoteret virksomhed.
  • ESG og bæredygtighed fra Pandora, som vil fremføre deres indsatsområder og ESG-nøgletal.

På arrangementet vil der både være inspirerende oplæg, case-arbejde i mindre grupper, tapas og afsluttende networking over et glas vin.

ESG er kommet for at blive, og fra årsskiftet til 2024 påbegynder en lovpligtig bæredygtighedsrapportering i de store virksomheder som endeligt skal aflægge rapport i 2025.

Omstillingen er i gang, og den tager fart i de kommende år. På jobsiden er efterspørgslen efter medarbejdere med ESG-kundskaber eksploderet. Ifølge Jobindex er opslag med ESG i jobbeskrivelsen steget med 500% over de seneste tre år.

Om målgruppen

Vi gør opmærksom på, at arrangementet er for deltagere i starten af deres karriere. Vi gennemgår derfor alle tilmeldingerne, og forbeholder os retten til at afmelde dig, hvis du ikke har den rette profil. Dette for at sikre den bedste oplevelse for alle

Arrangementet er for dig som vil mere i krydsfeltet mellem strategi og bæredygtighed

I de kommende år vil det være højt prioriteret at have en bæredygtighedskyndig person med i bestyrelseslokalet og til direktionsmøderne. Kom derfor og bliv en del af Djøfs ESG Corporate Strategy netværk. Er du indstillet på en karriere inden for ESG-området og har du lyst til at høre mere om, og mødes med en udvalgt gruppe af ligesindet.

Initiativtagerne til arrangementet, Amanda og Claus, vil fortælle mere om mulighederne for et ESG Corporate Strategy netværk, som vil mødes otte gange hen over 3. og 4. kvartal 2023. Det vil give dig som medlem af Djøf en endnu stærkere position og mulighed for at involvere dig på ESG-området.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Idépuljen. Har du også en idé til et arrangement, kan du se her, hvordan du kan gøre.   

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle