]]>

Arrangement

God selvledelse for soloselvstændige

Få inspiration til at blive en god leder for dig selv.

Hvad handler arrangementet om?

Oplevede du også en enorm frihedsfølelse, da du i sin tid besluttede dig for at starte en virksomhed? Følelsen af at drive din egen butik og få lov til at arbejde med lige netop dét, som du brænder for, er fantastisk.

Men nogle dage kan solo-arbejdslivet også koste på energikontoen.

Næsten alle selvstændige og iværksættere kender fx til perioder med alt for lange arbejdsdage, manglende fritid og måske også for mange arbejdsnætter, for lidt søvn, manglende socialt liv og ubalance i forhold til familien. Mange selvstændige ’glemmer’ ofte at indtænke eget arbejdsmiljø og dermed også egen trivsel, når de driver egen virksomhed.

Derfor er der nu udviklet et værktøj, som professionelt klæder dig selv på til at blive den gode leder, som du måske indimellem savner. En leder, som kan tage ansvar for at iværksætte tiltag, der kan bidrage til bedre trivsel i din solo-virksomhed, hvis noget i en periode kommer i ubalance.

På webinaret vil Bettina Skårup introducere til det gratis værktøj, ”God selvledelse for soloselvstændige”, som er udviklet til alle, der driver egen virksomhed. Små partnervirksomheder er også meget velkomne.

Efter webinaret modtager du et link direkte til alle modulerne.

Webinaret veksler mellem oplæg, spørgsmål via chat/Q&A og små refleksionsøvelser.

Du deltager anonymt på webinaret, som bliver optaget.

”God selvledelse for soloselvstændige” er udviklet med støtte fra Velliv, der arbejder for øget mental sundhed på arbejdsmarkedet.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores  målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle