]]>

Arrangement

Grøn karriere med mening

Den grønne omstilling har brug for dig og dine kompetencer. Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Hvad handler arrangementet om?

Start din dag med et grønt møde i vores nye lokaler. Vi har inviteret nogle af markedets førende grønne profiler til at fortælle om deres job, kompetencer og hvor behovet er for nye medarbejdere. Hør, hvilke jobmuligheder der er for dig, og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Du kan være med til at mindske C02 aftrykket og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle, men der er mange andre fordele ved at arbejde med den grønne omstilling.

At arbejde med bæredygtige løsninger betyder nemlig, at du arbejder på tværs af fagområder og indgår i faglige fællesskaber, der skaber helt nye og unikke karrieremuligheder. 

Vi kan se, at medlemmer skifter mellem sektorer, afdelinger og arbejdspladser og derved får skabt en mobilitet på tværs af fagområder, fordi bæredygtigt arbejde handler om skabe fælles løsninger.

På mødet vil du få et indblik i, hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling, verdensmål og cirkulærøkonomi. Vi giver også gode råd til, hvad du skal vide for at arbejde med grøn omstilling. 

Flere og flere virksomheder har netop fokus på CO2 -reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag som en del af deres vision eller forretningsgrundlag. Den opgave kan du være med til at løfte.

Job, bæredygtighed, cirkulær økonomi og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stor politisk bevågenhed og mange nye jobs. Men vi skal i gang med de grønne initiativer. Der skal gøres noget nu og du kan være med. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle