]]>

Arrangement

Har du en kommunikationsrådgiver i maven?

Udvid dit faglige netværk og bliv klogere på bureaulivet og rollen som kommunikationsrådgiver.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du i starten af karrieren, og har du interesse for kommunikation?

Du kender sikkert til arbejdet med kommunikation, men hvor meget kender du til konsulentbranchen og rollen som kommunikationsrådgiver? For mange er dette område en sort boks. 

Det er et univers, vi ønsker at åbne for, og du får:

  • større indsigt i kommunikationsverdenen
  • viden om, hvorvidt du går rundt med en kommunikationsrådgiver gemt i maven
  • konkrete redskaber og metoder til at styrke din gennemslagskraft og øge din indflydelse, så du i højere grad kan stille din viden til rådighed som betroet rådgiver.

Med et miks af oplæg, sparring og træning i mindre grupper skaber vi indsigt i rådgiverrollen på et bureau og internt i organisationer. 

Kim Ege Møller, Public Affairs-direktør i GN Store Nord, giver sit perspektiv på rollen som intern rådgiver og sparringspartner for topdirektører. Derudover vil UNGKOM deltage. UNGKOM er en del af Djøf, som bygger bro mellem unge kommunikatører og kommunikationsbranchen.

Arrangementet afsluttes med grill i Morsings hyggelige gård samt networking over et glas sammen med nye bekendtskaber og et udvidet netværk af kommunikationsfolk.

Om målgruppen

Vi gør opmærksom på, at arrangementet er for deltagere i starten af deres karriere. Vi gennemgår derfor alle tilmeldingerne, og forbeholder os retten til at afmelde dig, hvis du ikke har den rette profil. Dette for at sikre den bedste oplevelse for alle.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle