]]>

Arrangement

Hjernen i balance - jagten er gået ind

Kom ud i naturen, gå offline og giv hjernen en pause. Sammen træner vi compassion med afsæt i nyere hjerneforskning. 

Hvad handler arrangementet om?

Motivationssystemet er det, der driver os på jagt efter anerkendelse, resultater, bonus og sætter nye mål. Tempo og travlhed kan give et kick. Men det kan også komme med en regning. Hvad giver dig dit arbejds-dopaminkick, og hvad sætter dit 6. gear i gang. Hvor stor er din kassekredit til at overperforme - og hvordan styrer du den fornuftigt?  

Vi undersøger og giver hinanden inspiration til at skabe ro og balance i nervesystemet og giver os tid til at tænke, trække vejret ind og finde ny energi i naturen.  

Hjernen i balance 

Vores gamle hjerne er udviklet med fokus på overlevelse og reproduktion. Når vi ser på det moderne liv, vi lever, kan vi konstatere, at urhjernen er under pres. Rækken af netværksmøder om 'Hjernen i balance' giver dig rum til gennem refleksive samtaler, naturvandringer og kunstoplevelser at undersøge, hvad der kan balancere vores urhjerne i det moderne arbejdsliv. Vi giver os tid til at tænke over og afprøve idéer til, hvordan vi skaber gode betingelser for et arbejdsliv i balance med inspiration fra compassion og self compassion.  

Netværksmøderne er ikke et kursus, og der er ingen faglige oplæg. Forud for møderne lytter vi os hver især til baggrundsviden med podcastserien 'Hjernen på overarbejde' af Vibeke Lunding Gregersen og Henrik Tingleff (også udgivet som bog). De to psykologer slår sig til ambassadører for, at vi ved at udvikle evnen til compassion kan skabe mere trivsel og balance i vores liv. For os selv og for hinanden, både privat og professionelt.  

Om serien af netværksmøder om hjernen i balance 

Vi sætter gennem en række netværksarrangementer fokus på compassion. Du behøver ikke følge møderækken kronologisk for at få noget ud af møderne.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kan komme med til:

Hjernen i balance opmærksomhedens kunst

Hjernen i balance mere effektiv med compassion

Praktisk information

Netværksmøderne forgår udenfor i det fri, så medbring derfor tøj til vejret. Vi starter med en gårute på ca. 5 kilometer og slutter af med et let måltid på en nærliggende café eller medbringer sandwich til turen. Møderne aflyses i tilfælde af meget dårligt vejr.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle