]]>

Arrangement

Hvad er mikroforandringer?

Vil du styrke din viden om, hvordan forandringer påvirkninger din trivsel? Så mød Signe Bruskin, der har forsket i det.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Foreningen af Ledere ved Danskuddannelser holder en lederdag med tema om mikroforandringer. Alle andre djøfere, der også er interesseret i at deltage, er velkomne.

Der er forandringer på alle arbejdspladser. Typisk har fokus været på de store strategiske forandringer, men kigger vi på trivslen og motivationen blandt medarbejdere, er det ofte de små forandringer, mikroforandringer, der påvirker mest, for eksempel:

  • mere dokumentation
  • flytning til nyt kontor
  • ændringer i kaffeordningen
  • nye kolleger.

Ofte ser forandringerne små ud på papiret og ligner måske bagateller, men føles stadig store og radikale for medarbejderne. Og her spiller lederen en vigtig rolle.

Lederen har nemlig en unik rolle i at lytte og forstå, hvilke mikroforandringer der fylder for medarbejderne samt arbejde proaktivt med mikroforandringer for at lykkes med de større strategiske forandringer.

Vi har inviteret Signe Bruskin til at komme og fortælle mere om mikroforandringer. Både om, hvad mikroforandringer er, hvordan de påvirker vores trivsel og ikke mindst, hvordan vi kan arbejde med dem i vores dagligdag. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle