]]>

Arrangement

Hvordan får vi en god hybrid arbejdsmodel?

Få viden og konkrete erfaringer om, hvordan den hybride arbejdsform fungerer bedst.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hybridarbejde er blevet en del af vores arbejdsdag. Vi er flere, som arbejder hjemmefra, og dermed er fysisk væk fra vores nærmeste ledelse og kolleger. Det har både skabt nogle fordele, men også udfordringer. 

Til dette netværksarrangement har vi fokus på, hvordan vi bedst håndterer udfordringerne. Vi har inviteret forfatter bag bogen 'Hybridarbejde. Balancen mellem nye og gamle måder at arbejde på', lektor ved Copenhagen Business School Peter Holdt Christensen til at dele sin viden og forskning. 

Vi inviterer til dialog og benchmark, hvor vi taler om, hvilke tiltag I har afprøvet og implementeret på jeres arbejdspladser, og hvordan det har haft en positiv effekt på fx sammenhængskraften eller videndelingen i afdelingen. 

Deltag, hvis du er nysgerrig på, hvordan den hybride arbejdsmetode kan blive endnu bedre hos jer. Og del gerne, hvad der virker for dig og din arbejdsplads. 

Du er velkommen til at invitere en kollega med (kræver tilmelding), så I sammen kan fortsætte dialogen på jeres arbejde. 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle