]]>

Arrangement

Infomøde om Djøf Netværk SDU

Kom til en hyggelig aften på S'vineriet med dine medstuderende og bliv klogere på fordelene ved at være en del af Djøfs Netværk på SDU.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og hør hvordan du kan sætte dit præg på SDUs studieliv i fællesskab med dine medstuderende. Til infomødet vil du blive klogere på fordelene ved at være en del af Djøf Netværk på SDU samtidig med at du vil få et indblik hvad det vil sige at være en del af netværket.

Djøf Netværk på SDU er et fagligt og socialt netværk på tværs af det samfundsvidenskabelige fakultet, som laver arrangementer for og med medstuderende. Vi laver både en masse interne og eksterne arrangementer - din ide kan blive vores næste arrangement! Som en del af netværket får du mulighed for at netværke på tværs af uddannelserne, og danne bekendtskaber med engagerede medstuderende fra andre studier.

Infomødet har til formål at præsentere dig for Djøf Netværk på SDU, som laver netop de arrangementer som dit studie står og mangler – aften holdes i hyggelige, uformelle rammer på svineriet og sluttes af med en omgang tapas og vin (eller andet drikkelse).

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle