]]>

Arrangement

Infomøde om Djøf Netværk SDU

Kom til en hyggelig aften på S'vineriet med dine medstuderende og bliv klogere på fordelene ved at være en del af Djøfs Netværk på SDU.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og hør mere om, hvordan du kan sætte dit præg på SDU's studieliv i fællesskab med dine medstuderende. Til infomødet vil du blive klogere på fordelene ved at være en del af Djøf Netværk på SDU samtidig med, at du vil få et indblik i, hvad det vil sige at være en del af netværket.

Vi skal have etableret et helt nyt netværk i Odense, så du har mulighed for at være med til at sætte retning for netværket allerede fra start. Som en del af netværket får du mulighed for at netværke på tværs af uddannelserne, og danne bekendtskaber med engagerede medstuderende fra andre studier.

Infomødet har til formål at præsentere dig for Djøf Netværk på SDU, som til næste semester vil lave netop de arrangementer som dit studie står og mangler. 

Arrangementet holdes i hyggelige, uformelle rammer på S'vineriet og sluttes af med en omgang tapas og vin og mulighed for at andet drikkelse. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle