]]>

Arrangement

Investeringstips og tricks på Anarkist

Udvid din viden om investeringer og aktier, når Djøf studerendes netværk i Odense inviterer på tips og tricks samt velsmagende øl og andet drikkelse på Anarkist.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og bliv klogere på investeringer og aktier til dette investeringsarrangement. Investeringsrådgiver Thomas Fischer kommer og præsenterer dig for alt den viden, du har brug, så du kan få en god start på din investeringsrejse. Det har ingen betydning, om du er nybegynder eller en garvet invester, da dette arrangement indeholder gode tips og tricks til alle.

Arrangementet afholdes på Anarkist, hvorfor der undervejs vil blive serveret lækre øl eller andet drikkelse. Så snup dine venner under armen til en lærerig aften, hvor investeringsviden er på agendaen.

Djøf studerendes netværk på SDU er et fagligt og socialt netværk på tværs af det samfundsfaglige fakultet, som laver arrangementer for og med medstuderende. Vi ønsker at skabe netværksmuligheder for studerende på tværs af uddannelserne, så tag med og grib chancen for at udvide dit netværk.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle