]]>

Arrangement

Juramonopolet

Kom til Juramonopolet, og få besvaret dine juridiske dilemmaer. Monopolet består af Mette Grith Stage, Ditlev Tamm og Michael Hansen Jensen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Går du med mere eller mindre juridiske dilemmaer i den hverdag? Er der drama i studiegruppen? Eller har du brug for svar på noget helt tredje? Så frygt ej – vi præsenterer Juramonopolet. Juramonopolet består af Mette Grith Stage, Ditlev Tamm og Michael Hansen Jensen. Til at styre slagets gang har vi Søren Østergaard, der fungerer som moderator i dagens anledning.

Du har mulighed for at indsende dilemmaer forinden arrangementet, hvor de bedste bliver udvalgt af JUS og Jurafabrikken. De udvalgte dilemmaer bliver så diskuteret af Juramonopolet. Juramonopolet er struktureret på samme måde som det velkendte Sara/Mads og Monopolet. Det er også muligt at indsende dilemmaer på selve dagen, hvor du kan vælge at forblive anonym i alle henseender, hvis du ønsker det.

I løbet af arrangementet bliver der serveret sodavand og sandwich til de deltagende. Husk, derfor at meld afbud, såfremt du ikke kan deltage alligevel. Det er gratis at deltage.

Arrangementet varer fra kl. 17-20 inklusiv en pause, og der er ikke akademisk kvarter. Vi har lånt de flotte lokaler i universitetets aula, og håber på at se dig og dine medstuderende. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle