]]>

Arrangement

Juridisk inside ved Vingaardshus

Kom til et spændende arrangement og bliv klogere på jobbet og hverdagen som stud.jur og advokatfuldmægtig hos Vingaardshus.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du studerende og interesseret i, hvordan det er at arbejde ved et af branchens bedste advokatkontorer i Aalborg?

Til dette spændende arrangement får du muligheden for at komme helt tæt på hverdagen som advokatfuldmægtig og stud.jur. hos Vingaardshus. Vingaardshus rådgiver erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og privatpersoner inden for alle væsentlige juridiske områder. De to oplægsholdere arbejder på kontoret i Aalborg og vil fortælle om deres hverdag hos Vingaardshus samt de opgaver, de sidder med. De vil desuden fortælle, hvordan de er endt hos Vingaardshus, og hvorfor de har valgt at arbejde hos et advokatkontor.

Vingaardshus søger desuden en studerende som stud.jur, der bl.a. beskæftiger sig med udarbejdelse af juridiske notater, samarbejde og sparring omkring juridiske sager og lettere processkrifter.

Oplæggene giver dig som studerende et indblik i nogle af de muligheder og arbejdsopgaverne, der er ved at blive ansat hos et advokatkontor i Aalborg. Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle