]]>

Arrangement

Karriere i Bruxelles?

Vi byder nyankomne praktikanter, stagiaires, Bluebooks og Young Professionals velkommen til Bruxelles og sætter fokus på karrieremuligheder i Bruxelles, EU-concours og opbygning af netværk.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Belgien og Danmarks EU-repræsentation byder nyankomne praktikanter, stagiaires, Bluebooks og Young Professionals velkommen til Bruxelles med et aftenarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Bruxelles, EU-concours og opbygning af netværk.

Så hvis du netop er ankommet til byen, er dette en mulighed for at få et par faglige såvel som hyggelige timer sammen med netværket i Bruxelles.

Du vil blandt andet høre oplæg af:

  • Casper Ristorp Thomsen, ambassaderåd, som deler detaljerede oplysninger og viden om EU’s ansættelsesprøver (concours), og om hvordan han arbejder med at få flere danskere ansat i EU-institutionerne
  • Thomas Nørby Dahl, formand for Djøf Belgien-netværket og Head of EU Affairs Banking, Finans Danmark, som fortæller om Djøfs mentorordning, karrieremuligheder og veje til Bruxelles, hvorfor det er spændende at arbejde i EU-boblen, og hvordan det er at bo og arbejde i Bruxelles. 

Du kan også møde nogle af Djøf Belgiens bestyrelsesmedlemmer, som på tomandshånd kan svare på, hvordan det er at starte som praktikant i Bruxelles og så blive ’hængende’ i EU-boblen.

Fotograf Wen-Chi Su opstiller desuden sit mobile professionelle fotoatelier og kan tage et flot (gratis) professionelt foto af dig til brug for dit cv, din linkedinprofil eller lignende.

Djøf Belgien byder afslutningsvis på lidt at spise og drikke samt mulighed for at netværke.

Medlemmer af IDA, Jusek og praktikanter uden medlemskab af Djøf er også velkomne. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle