]]>

Arrangement

Karriere i Danmarks største forvaltning

Karrieremulighed ved Københaves Kommune. Mød to ny uddannede Cand.scient.admer, der fået job i hovedstaden og mulighederne heri.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Få muligheden for at høre et spændende oplæg, fra to ansatte i henholdsvis 'Kontor for Budget' og 'Kontor for Økonomistyring og Regnskab', om, hvad der gør Københavns Kommune (KK) til en særlig arbejdsplads. Du kan få muligheden for at høre mere om KKs organisationsstruktur, samt nøgletal for kommunen. Ikke nok med det vil du få en dybere indsigt hos økonomiforvaltningen og særligt rådhusdelen som er ansvarlige for de overordnede, tværgående politiske og økonomiske processer i KK. 

Oplægsholderne vil fortælle om mulighederne for kompetenceudvikling for nyuddannede, de forskellige sociale netværk, samt den generelle fokus på trivsel. Sidst men ikke mindst vil oplægsholderne fortælle om deres overgang fra studerende på Politik  Administration, på AAU, til ansatte i ØKF Rådhus. Det er begge oplægsholderes første job med nuværende anciennitet på hhv. ca. 1 og 2 år, så transitionen fra studerende til fuldtidsbeskæftigelse står stadig friskt i hukommelserne, med alle de ændringer som det medførte på det faglige såvel som det personlige plan.

Efter oplægget vil oplægsholderne stå til rådighed for spørgsmål til ovenstående, og efterlade kontaktoplysninger i tilfælde af at der er studerende med interesse i at høre mere.

Så tag en ven under armen og høre mere om livet efter studiet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle