]]>

Arrangement

Kend forskel på myter og fakta om høj intelligens

Der eksisterer utroligt mange fordomme og misforståelser om høj intelligens. Dem vil vi sætte spot på og gøre op med til dette arrangement.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement er for dig, der er nysgerrig på emnet høj intelligens. Hvad er høj intelligens – og hvad er høj intelligens ikke?

Vi måler og beundrer det særlige talent indenfor sportens verden, men vi føler os ikke komfortable med at tale om, hvordan nogle mennesker har et særligt talent baseret på deres intelligens.

Du hører sjældent, at en anerkendelse af en ekstraordinær, sportslig præstation hurtigt bliver fulgt op af en kommentar om, at atleten fungerer tilsvarende dårligt på andre punkter af sit liv.

Men ofte hører du, at en anerkendelse af en ekstraordinær præstation leveret af en person med høj intelligens hurtigt bliver fulgt op af en kommentar om, at personen fungerer tilsvarende dårligt på andre punkter af sit liv.

Hvorfor denne forskel i reaktion? Der eksisterer utroligt mange sejlivede myter og misforståelser om høj intelligens. Dem vil vi gøre op med til dette arrangement.

Vi sætter fokus på de store potentialer og de mulige benspænd, der knytter sig til en høj intelligens. Vi taler om, hvordan det er at tilhøre en minoritet i arbejdsfællesskabet, og hvordan det helt konkret påvirker arbejdsdagen og trivslen på arbejdspladsen. 

Til slut har vi fokus på det lange perspektiv, om hvordan arbejdslivet ofte former sig anderledes for personer med høj intelligens.

 

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Idépuljen.

Har du også en idé til et arrangement, kan du se her, hvordan du kan gøre.   

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle