]]>

Arrangement

Lønmodtager og selvstændig - hvordan gør du?

Vil du gerne starte din egen virksomhed ved siden af dit fuldtidsjob? Bliv skarp på, hvad du må, og hvordan du gør.

Hvad handler arrangementet om?

Drømmer du om at starte op som selvstændig – samtidig med, at du er lønmodtager?

Så kom med og få styr på, hvad du skal være opmærksom på.

Monica Hasanpour fra Djøf giver dig en kort indflyvning til, hvad lovgivningen siger om at starte virksomhed, når du også er ansat et andet sted. Hvad må du, og hvad må du ikke?

Du bliver også klogere på, hvordan du får din hverdag til at lykkes, når du både skal være medarbejder på fuld tid og chef i din egen virksomhed. Simon Krag Linde og Sonja Hovmand Steffensen deler deres erfaringer med at være fuldtidsansatte og iværksættere ved siden af.

Eventet er for dig, der vil åbne en hobbyvirksomhed, som skal leve side om side med dit job. Eller som ønsker at blive selvstændig på fuld tid men først vil prøve konceptet af, mens du er lønmodtager.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det.

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle