]]>

Arrangement

Bæredygtighed som karrierevej

Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Start din dag med et grønt webinar og se de grønne karriereveje. Hør grønne profiler fortælle om deres job og kompetencer og find ud af, hvordan det giver mening for dem.

Du kan være med til at mindske Co2 aftrykket og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle, udvikle nye strategiske mål for grøn omstilling og cirkulær økonomi, arbejde med grøn jura, kommunikation og projektledelse der får folk på tværs af fagligheder til at arbejde bedst sammen OG du vil høre om mange mange andre muligheder. 

At arbejde med bæredygtige løsninger betyder nemlig, at du arbejder på tværs af fagområder og indgår i faglige fællesskaber, der skaber helt nye og unikke karrieremuligheder for mange djøfere. 

På webinaret vil du også få et indblik i, hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling, verdensmål og cirkulærøkonomi. Vi giver også gode råd til, hvad du skal vide for at arbejde med grøn omstilling som din potentielle karrierevej, da det er en branche i stor vækst. 'Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen i 2035 i forhold til i dag.' – Kilde: Gate 21 

Job, bæredygtighed, cirkulær økonomi og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stort politisk bevågenhed og mange nye jobs til djøfere. Men vi skal i gang med de grønne initiativer. Der skal gøres noget nu og du kan være med.

Vi har inviteret virksomheder, som alle arbejder med grøn omstilling. Hør, hvilke jobmuligheder der er for en djøfer og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle